Lid worden

Er is niets gemakkelijker dan lid worden van het Antwerps BierCollege. Wanneer je aan een eerste activiteit deelneemt, heb je altijd de mogelijkheid om op dat moment je lidkaart aan te schaffen. Vraag er gewoon naar aan de mensen die op die activiteit wat interessant lopen te doen en je geniet meteen van de ongelooflijke kortingen die een lidkaart met zich meebrengt.

. . . en je komt gemakkelijker in den hemel, want je hebt een goed doel gesteund (We zijn nog bezig om het belastingsaftrekbaar te maken).

In 2019 heb je bij ABC enkel nog de mogelijkheid om:

  • Z-lid te worden en dit voor de prijs van 20,- EUR. Je ontvangt dan niet alleen onze unieke elektronische ABC Courant, , maar krijgt tevens 4X per jaar de Zytholoog in je bus, het tijdschrift van Zythos vzw. Twintig euro overschrijven doe je dan op het rekeningnummer van ABC, met vermelding - Z-lid -. Woon je niet in België, dan ben je voor 35 EUR Z-lid van ABC. Betalingen doe je via IBAN BE96 1030 5637 9805 – BIC: NICABEBB.
  • Zet in de mededeling je adres en – indien je e-mail hebt – zet ook dat adres dan maar bij in de mededeling, zodat we je onmiddellijk ook elektronisch op de hoogte kunnen houden van de laatste ABC-nieuwtjes!

Wil je andere mensen ook op de hoogte brengen van ABC, dan kan je altijd een affiche voor je venster hangen of hen onze ABC-strooibrief overhandigen.

Lidmaatschap is steeds geldig voor het lopende kalenderjaar. Je krijgt immer de ABC Couranten en – in voorkomend geval – de Zythologen van een volledig jaar nagestuurd.

Word lid!