NL / FR / EN
5 & 6 oktober 2019
BROUWERIJ DE KONINCK

Aroma, smaak en passie: de basis van het Modeste Bier Festival

Als liefhebber van een smakelijk, vakkundig gebrouwen speciaalbier kijk je ongetwijfeld uit naar de negende editie van het Modeste Bier Festival. Een uniek gebeuren, georganiseerd door het Antwerps Bier College, waarop de afgelopen jaren telkens meer dan 4.000 enthousiaste bezoekers het mooiste van de kleine Belgische brouwer kwamen (her)ontdekken. We heten je van harte welkom op 5 en 6 oktober 2019. Op het festival bieden we je de mogelijkheid om pareltjes van de modeste brouwers en enkele Familie Brouwers te degusteren. Het gevarieerd aanbod aan bieren uit alle hoeken van ons land wordt aangeboden door de brouwer zelf. In de loop van de komende maanden lees je hier meer over de randactiviteiten die je de kans bieden om (nog) meer over de fascinerende bierwereld te leren. Je hebt intussen ongetwijfeld het eerst weekend van oktober in je agenda aangeduid, wij kijken er alvast naar uit jou te verwelkomen!

Eerbetoon aan brouwer Modeste Van den Bogaert

Het Modeste Bierfestival brengt hulde aan Modeste Van den Bogaert. Hij kwam vlak na de tweede wereldoorlog in Brouwerij De Koninck terecht, nadat zijn vader jong gestorven was. Meer dan 50 jaar lang zou hij deze brouwerij leiden.

Meer dan 25 kleine brouwers

Modeste betekent ook bescheiden. Daarom proberen we zoveel mogelijk (nieuwe) kleine brouwerijen uit te nodigen. Ondersteund door een aantal vaste waardes en enkele Familie Brouwers.